politica magazinului

termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

1. GENERALITATI

Cristalin.com este denumirea comerciala a BRILANTEZZA DENICIP SRL  , persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul in Dorohoi, Botosani, Spiru Haret, nr. 5Bs, Bl. 2A, parter, 715200, avand numar de ordine in Registrul Comertului J07/716/2017 , cod unic de identificare fiscala RO 38321717 (denumita „ BRILANTEZZA DENICIP SRL”). Accesul in cadrul website-ului si utilizarea acestuia se fac numai cu respectarea termenilor si conditii cuprinse in acest document. Utilizarea web-site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si realizarea de achizitii de produse oferite pe website presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele ce decurg din aceasta (denumita „Utilizarea”).

Trebuie:

• sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie inainte de a utiliza acest web-site.

2. CONTRACT

2.1. Cristalin.com poate modifica acesti termeni si conditii oricand, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Orice astfel de modificari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe website. Utilizarea acestui website de catre Dumneavoastra se considera ca indicand acceptul Dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile publicate cel mai recent. Prin efectuarea unei comenzi confirmati ca: (i) reprezentati o persoana juridica sau (ii) sunteti o persoana fizica autorizata sau o intreprindere individuala sau o intreprindere familiala reglementate de prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 44/2008, (iii) entitatea pe care o reprezentati are nationalitatea romana si (iv) entitatea pe care o reprezentati este client Cristalin.com . Deoarece efectuati achizitia in calitate de persoana juridica, persoana fizica autorizata sau intreprindere individuala, o intreprindere familiala nu se vor aplica prevederile Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, republicata.

2.2. Orice comanda facuta prin acest website va fi supusa acestor termeni si conditii. Aveti responsabilitatea de a va asigura ca toate detaliile pe care le oferiti pe durata Utilizarii sunt corecte, deoarece Cristalin.com nu poate fi considerata raspunzatoare pentru nicio livrare gresita datorita furnizarii de informatii eronate.

2.3. Odata ce ati confirmat detaliile comenzii Dumneavoastra,  Cristalin.com va va trimite un e-mail de confirmare a comenzii sau va va contacta telefonic prin intermediul Call Center-ului dedicat, detaliind produsele pe care le-ati comandat. Va rugam sa retineti ca acest e-mail sau confirmarea telefonica de la  Cristalin.com nu este o confirmare sau o acceptare a comenzii.

2.4. Acceptarea comenzii Dumneavoastra si finalizarea contractului dintre Dumneavoastra si  Cristalin.com vor avea loc la expedierea catre Dumneavoastra a produselor comandate, sub conditia efectuarii platii produselor comandate, exceptand cazul in care Cristalin.com v-a informat ca nu accepta comanda.

2.5. Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre operatorii Call-Centerului Cristalin.com

 

Cristalin.com nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru niciun fel de prejudicii cauzate clientilor sai ca urmare a neonorarii comenzilor din motive ce exced vointei  Cristalin.com

2.6.Cristalin.com va recomanda sa pastrati un exemplar tiparit al acestor termeni si conditii si confirmarea comenzii dumneavoastra de catre  Cristalin.com, in cazul in care aceasta s-a facut prin e-mail.

2.7. Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu colectarea, stocarea, analizarea si procesarea automata de catre  Cristalin.com a informatiilor referitoare la comportamentul meu de utilizator, in special a celor generate de cookies.

Sunteti de acord cu colectarea, stocarea, analizarea si procesarea automata de catre  Cristalin.com a informatiilor referitoare la comportamentul de utilizator, in special a celor generate de cookies, pentru a permite  Cristalin.com sa-si imbunatateasca pagina web si serviciile pe care le furnizeaza atunci cand vizitati pagina sa web sau pentru ca  Cristalin.com sa poata crea oferte personalizate.

Sunteti de acord cu instalarea de cookies pe computer, necesare in vederea realizarii scopului de la paragrafele anterioare

Mai multe detalii nespre cookies gasiti la in rublica "Politica Cookies"

3. LIVRARE

3.1. Acest website este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane fizice, persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, exclusiv la adrese de pe teritoriul Romaniei. La livrare, un adult cu varsta minima de 18 ani, reprezentand entitatea dumneavoastra, va semna pentru toate bunurile expediate de  Cristalin.com . Livrarile se fac de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:30 - 17:00 . Comenzile se livreaza intre 1 si 4 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

3.2. Taxele de livrare si termenele estimate sunt specificate la efectuarea comenzii. Cristalin.com va depune toate eforturile pentru livrarea bunurilor la termenele estimate, insa nu va fi raspunzatoare pentru nicio intarziere sau nelivrare a produselor la aceste termene, din cauza conditiilor meteo nefavorabile sau eventuale greseli din partea serviciului de curierat.

3.3. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat in momentul livrarii sau la data primei incercari de livrare din partea  Cristalin.com.

3.4. In cazul in care livrarea este intarziata datorita lipsei de instructiuni precise cu privire la adresa de livrare sau destinatarul livrarii, veti suporta costul de depozitare al  Cristalin.com, in cuantum de 0,1 % din valoarea facturii, pentru fiecare zi completa in care livrarea este intarziata peste data stabilita.

3.5. In cazul in care  Cristalin.com incearca sa faca livrarea, dar acest lucru nu este posibil din cauza refuzului dumneavoastra de a accepta bunurile din oricare motiv, veti suporta toate costurile si cheltuielile efectuate de  Cristalin.com in legatura cu livrarea esuata.

3.6.  Cristalin.com isi rezerva dreptul de a efectua livrari partiale cand situatia o impune.

3.7. Termene de onorare a comenzii

Nu garantam disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate pe website. Din acest motiv, ne asumam dreptul de a nu onora o anumita comanda, in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta furnizorului/producatorului sau daca acesta nu-l are in stoc.

In cazul in care  Cristalin.com nu va poate furniza bunurile, veti fi informat cat mai curand posibil. In cazul in care ati platit deja bunurile, banii va vor fi restituiti.

In majoritatea cazurilor, daca transmiteti comanda inainte de ora 15:00, de luni pana vineri, comanda dumneavoastra va fi expediată în termen de maxim 1 zi lucratoare, de la data confirmarii comenzii de catre  Cristalin.com *.

In conditii de forta majora ce impiedica livrarea (fenomene naturale si meteo deosebite, cutremur, inundatii, calamitati sau situatii asimilate fortei majore, interdictii legale sau situatii ce nu depind nemijlocit de magazinul  Cristalin.com Magazin Online) veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri pentru confirmarea zilei de livrare.

Comenzile transmise vinerea după ora 15:00, sâmbăta sau duminica, vor fi expediate luni.

3.8. Comenzile cu o greutate mai mare de 100kg vor ajunge in procesul de livrare doar in urma confirmarii telefonice cu operatorii CallCenter

3.9. Pentru comenzile a caror valoare depaseste 5000 RON sau cu o greutate mai mare de 600kg, confirmarea cantitatilor va fi facuta in maxim 5 zile lucratoare, iar livrarea se va face in 48h de la confirmarea comenzii.

4. PLATA

4.1.  Cristalin.com va accepta plata de la Dumneavoastra, prin intermediul Trasnferului Bancar, in momentul in care primeste comanda dumneavoastra sau, in numerar, la livrarea produselor comandate.

4.2.  Cristalin.com are dreptul de a intreprinde verificari de securitate adecvate in timpul procesului de comanda prin intermediul bazelor de date ale tertilor. Prin efectuarea unei comenzi si acceptarea acestor termeni si conditii, consimtiti la efectuarea acestor verificari. La efectuarea acestor verificari, informatiile personale oferite de dumneavoastra pot fi dezvaluite unei terte parti care poate pastra o evidenta a acestor informatii. Acest lucru va fi realizat doar in mod securizat si orice procesare a datelor va fi realizata in stricta conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001.

4.3. Pretul platit de Dumneavoastra este pretul afisat pe acest website in momentul in care  Cristalin.com primeste comanda Dumneavoastra, cu exceptia situatiei in care apare o eroare. In cazul in care  Cristalin.com descopera o eroare in pretul bunurilor pe care le-ati comandat, veti fi informat cat mai curand cu putinta si vi se va oferi posibilitatea de a reconfirma comanda cu pretul corect sau de a o anula. In cazul in care Cristalin.com nu va poate contacta, comanda dumneavoastra va fi tratata ca fiind anulata. In cazul in care anulati comanda inainte de expediere, dar ati platit deja pentru bunuri, suma platita va va fi restituita integral.

4.4. Titlul de proprietate asupra oricaror produse pe care le comandati de la  Cristalin.com va va reveni la livrarea produselor cu conditia ca plata integrala a produselor sa fie primita de catre  Cristalin.com

4.5. Toate preturile sunt afisate in LEI, cu TVA. Taxele de livrare sunt indicate separat la calcularea comenzii dumneavoastra.

4.6. Trebuie sa efectuati toate platile datorate  Cristalin.com fara niciun fel de reduceri pe cale de compensatie, contra-pretentie, discount, rabat sau in alt mod.

4.7. In cazul neachitarii catre Cristalin.com a oricarei sume datorate in baza acestor termeni, veti avea obligatia de a plati penalitati de intarziere catre  Cristalin.com pentru suma neachitata la scadenta, la rata anuala de 0.1% din suma scadenta si neachitata. Aceasta se va acumula zilnic pana la efectuarea platii.

4.8. Titlul legal de proprietate asupra bunurilor comandate si livrate catre Dumneavoastra nu va fi transferat inainte ca  Cristalin.com sa primeasca toate sumele datorate  Cristalin.com in baza acestor termeni si conditii.

5. ALTI TERMENI

5.1.  Cristalin.com va face eforturi rezonabile pentru a verifica exactitatea oricaror informatii de pe website, dar nu face nicio declaratie si nu ofera nicio garantie de vreun fel, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea website-ului.

5.2. Contractul dintre Dumneavoastra si  Cristalin.com va fi guvernat de legislatia aplicabila din Romania si orice litigiu va fi solutionat exclusiv de instantele din Romania.

5.3. Nu aveti dreptul de a cesiona sau subcontracta niciunul dintre drepturile sau obligatiile care va revin in baza acestor termeni si conditii.

5.4. In cazul in care orice parte din acesti termeni si conditii este considerata nevalabila sau inaplicabila de catre o autoritate competenta, in intregime sau partial, valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalte sectiuni ale acestor termeni si conditii nu vor fi afectate.

5.5. Acesti termeni si conditii nu creeaza sau confera niciun drept sau beneficii executorii niciunei persoane care nu este una dintre parti la acest contract.

5.6. Acesti termeni si conditii definesc intregul acord dintre Dumneavoastra si  Cristalin.com pentru utilizarea acestui website.

5.7. Daca in urma unei erori umane pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul online, nu vom fi obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si vom anunta acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom comunica noul pret al produsului, iar dvs. veti putea decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul comunicat.

5.8. Fotografiile produselor au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse în pachetele standard, iar unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare

7. RETURNARI

7.1.  Cristalin.com are ca obiectiv vanzarea de produse de calitate, insa este constienta de faptul ca uneori ati putea fi nevoit sa returnati un produs. Trebuie sa va verificati articolele cu atentie in momentul livrarii, inainte de utilizare sau de instalare. Trebuie de asemenea sa pastrati factura de primire sau numarul de comanda, care poate fi gasit pe confirmarea comenzii Dumneavoastra sau pe coletul de livrare, deoarece pot fi utilizate ca dovada a achizitiei, in cazul oricaror solicitari ulterioare vanzarii.

7.2. Produsele comandate beneficiaza de garantia oferita de fiecare producator in parte.

7.3. Veti aduce la cunostinta  Cristalin.com orice reclamatie referitoare la produsele ce v-au fost livrate, in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

7.4. Dupa expedierea produselor, nu veti mai putea solicita  Cristalin.com restituirea pretului acestora, decat in conditiile in care acestea prezinta defecte sau nu sunt conforme comenzii. De asemenea, nu veti mai putea returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata.

7.5. Produsul se va restitui in ambalajul original, sigilat, cu etichetele individuale nerupte, impreuna cu factura in original.

7.6. Produsele deteriorate ulterior livrarii nu pot fi returnate. Cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de Dumneavoastra.

7.7. Produsele comercializate de  Cristalin.com Magazin Online NU sunt contrafacute.

8. RASPUNDERE

8.1.  Cristalin.com se ocupa cu comertul online, iar comanda Dumneavoastra prin intermediul acestui website reprezinta confirmarea faptului ca achizitionati produse in calitate de persoana juridica, persoana fizica autorizata, intreprindere individuala sau intreprindere familiala. Deoarece achizitionati produse in calitate de persoana juridica, persoana fizica autorizata, intreprindere individuala sau intreprindere familiala  Cristalin.com exclude (in limita permisa de lege) garantiile si conditiile prevazute de legislatia aplicabila domeniului protectiei consumatorului. Cristalin.com nu accepta raspunderea de adecvare a produselor pentru scopuri comerciale si nici de pierdere a utilizarii articolului sau orice alta pierdere cu valoare mai mare sau care depaseste costul articolului, in cazul unei reclamatii privind incalcarea garantiei sau a conditiilor.

8.2. Pentru evitarea oricarei neclaritati,  Cristalin.com nu va avea fata de Dumneavoastra nicio obligatie privind orice pierdere sau prejudiciu indirect (inclusiv dar fara limitare la pierderi de profit, clienti, vanzari, oportunitati sau prejudicii de imagine), costuri, cheltuieli sau alte revendicari pentru orice fel de compensatii indirecte (provocate in orice mod) care rezulta din sau in legatura cu achizitionarea de bunuri de la  Cristalin.com sau altfel, in baza acestor termeni.

9. SECURITATEA DATELOR

9.1.  Cristalin.com va colecta, procesa si/sau utiliza informatiile furnizate de dumneavoastra („Date personale”) in scopul administrarii si indeplinirii contractului incheiat intre client si  Cristalin.com, asistenta generala si pe termen lung pentru client si serviciu clienti personalizat, precum si promotii, activitati de sondare a pietei si a opiniei (prin email si comunicatii electronice).

9.2. Intrucat  Cristalin.com face parte din  Cristalin.com, un grup extins de societati care opereaza la nivel international, Datele Personale pot fi transferate catre si de la unul din centrele internationale de date ale Cristalin.com (operate de catre  Cristalin.com si pot fi procesate in Centrele de date pentru atingerea obiectivelor de la punctul 8.1.  Cristalin.comsi Centrele de Date opereaza in conformitate cu regulile europene de protectie a datelor, pentru a asigura un nivel coerent de protectie corespunzatoare a datelor chiar si in cazurile in care datele sunt transferate in tari cu un nivel diferit de protectie a datelor.

9.3. Accesul la Datele personale va fi limitat la angajatii autorizati dupa cum este necesar in scopurile identificate la punctul 9.1 precum si securitatea si intretinerea IT.  Cristalin.com utilizeaza masuri tehnice si organizationale adecvate pentru a proteja securitatea si confidentialitatea Datelor personale si efectueaza revizii si imbunatatiri regulate ale acestor masuri dupa cum este necesar pentru a reflecta evolutia legilor si/sau imbunatatirile in tehnologia disponibila.

9.4. Aveti dreptul de a accesa si de a va revizui Datele personale si de a solicita corectarea, modificarea, stergerea sau blocarea Datelor Dumneavoastra personale.

9.5. Va puteti retrage oricand consimtamantul.

9.6. Orice intrebari suplimentare si/sau intentii de a (i) accesa sau vedea Datele personale, (ii) face o solicitare privind Datele personale sau (iii) retrage consimtamantul, vor fi directionate catre  Cristalin.com, BRILANTEZZA DENICIP SRL., persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul in Dorohoi, Botosani, Spiru Haret, nr. 5Bs, Bl. 2A, parter, 715200

9.7.  Cristalin.com Magazin Online nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai si orice mesaj periodic trimis de catre site contine o procedura de desubscriere valida

10. LEGISLATIA PREALABILA

Termenii si Conditiile din prezentul document vor fi guvernate de si interpretate in conformitate cu legislatia din Romania si orice litigii vor fi solutionate exclusiv de instantele romane.

Politica De Confidentialitate

I. Informatii Generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Cristalin - Brilantezza Denicip, cu sediul în Dorohoi, Botosani, Spiru Haret, nr. 5Bs, Bl. 2A, parter, în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet Cristalin - Brilantezza Denicip. 

II. Categoriile De Date Cu Caracter Personal Prelucrate

 II.1. Dacă sunteți client al Site-ului, Cristalin - Brilantezza Denicip va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul Cristalin - Brilantezza Denicip, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de Cristalin - Brilantezza Denicip, iar contul creat va fi șters automat.

II.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Cristalin - Brilantezza Denicip va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

III. Scopurile si Temeiurile De Prelucrarii

III.1. Dacă sunteți client al Site-ului, Cristalin - Brilantezza Denicip prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi Cristalin - Brilantezza Denicip, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Cristalin - Brilantezza Denicip, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și Cristalin - Brilantezza Denicip.

  • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă Cristalin - Brilantezza Denicip în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Cristalin - Brilantezza Denicip de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Cristalin - Brilantezza Denicip, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați. 

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea Informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Cristalin - Brilantezza Denicip de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Cristalin - Brilantezza Denicip prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Cristalin - Brilantezza Denicip, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Cristalin - Brilantezza Denicipde a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

IV. Durata Pentru Care Va Prelucram Datele

Ca principiu, Cristalin - Brilantezza Denicip va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Cristalin - Brilantezza Denicip (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, Cristalin - Brilantezza Denicip va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos.. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Cristalin - Brilantezza Denicip va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Cristalin - Brilantezza Denicip pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

V. Dezvaluirea Datelor Cu Caracter Personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Cristalin - Brilantezza Denicip poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Cristalin - Brilantezza Denicip în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea Site-ului;

  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către Cristalin - Brilantezza Denicip prin intermediul Site-ului;

  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;

  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;

  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;

  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

VI. Transferul Datelor Cu Caracter Personal

Datele cu caracter personal furnizate către Cristalin - Brilantezza Denicip pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile De Care Beneficiati

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Cristalin - Brilantezza Denicip, conform celor descrise în prezentul document;

  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Cristalin - Brilantezza Denicip cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Cristalin - Brilantezza Denicip a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.

  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:

    • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

    • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

    • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;

    • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

    • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;

    • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Cristalin - Brilantezza Denicip să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

  • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :

    • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

    • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

    • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau

    • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Cristalin - Brilantezza Denicip către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

  • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;

    • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim alCristalin - Brilantezza Denicip sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Cristalin - Brilantezza Denicip poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;

    • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.

  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: brilantezzadenicip@yahoo.com
Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politica Cookies

metode de plata

- Plata prin Ramburs

- Paypal